Кращі банківські картки червня 2021 року

Ця карта дає додатковий бал за кожні 4 фунтів стерлінгів, вкладених у Tesco, тому п’ять балів, як типовий 1 бал за 1 фунт, який ви отримаєте з власної клубної картки. Секрет цієї карти полягає у отриманні максимуму з ваших власних балів – дивіться бали для отримання повної допомоги. Ви не отримаєте вступного бонусу, якщо у вас була особиста картка Amex до 2 років. | Дивіться офіційні приклади квітня. Правильно орієнтуючись на правильні винагороди, якими можна викупити свої речі, можна значно збільшити суму. Щоб дізнатись, як це зробити для кількох схем та конкретних деталей для Avios, Nectar та Tesco, дізнайтеся наші Підсилюй свої окуляри лояльності та Підвищувальні підказки Avios.

Chase Independence Unlimited пропонує все це без річної плати. Заробіть $ 200 готівкою після того, як витратите $ 750 на покупки протягом перших 3 місяців відкриття рахунку. Цю бонусну пропозицію, безсумнівно, буде виконано як 20000 балів ThankYou®, які можна отоварити за 200 доларів США.

Найкраще для автоматичної бонусної категорії

Платинова картка Visa® Банку США пропонує дуже тривалий вступний рівень ставок за річний звіт та відсутність щорічної плати. Ви можете знайти два застереження: це буде плата за переказ залишку та менша програма винагород. Тим не менше, економія на цікавості протягом вступного періоду може затінити плату. Кредитні картки з низькими відсотками містять APR, які є меншими за поточний середній показник по галузі. Окрім стандартних кредитних карток з низьким відсотком, деякі картки пропонують акційні пропозиції за річний звіт, що дозволяють сплачувати низькі або, нульові відсотки відсотків, протягом певного періоду за покупки або перекази балансувизначення карти.

5% Заробіть 5% повернення готівки на покупках у вашій найкращій категорії витрат за кожну процедуру виставлення рахунків, до початкових витрачених 500 доларів США, 1% повернення готівки після цього. Партнером є магазин, авіакомпанія, готель або інший бренд, назва якого вказана на картці, а програма винагород за лояльність пов’язана з карткою. Коли ви платите за щось за допомогою кредитних карток, мережа гарантує, що трансакція повертається до емітента і що продавець отримує гроші.

Яку кредитну картку ви можете отримати, маючи чудовий кредитний бал?

Ви хочете обмежити кількість жорстких запитів у своєму кредитному звіті, тому будьте настільки виборчим, наскільки можливо, щодо того, на які банківські картки ви подаєте заявку. «М’який» запит, як тільки позикодавець перевірить ваш кредит у рамках попереднього перевірки. Попередньо кваліфіковані пропозиції платіжних карток включають запити на отримання пільгових кредитів, тому зверніть увагу на карти, які пропонують попередню кваліфікацію. Пропозиція за річний річний відсоток, яка в основному є тимчасовою відмовою від цікавості, зробить значно дешевшою оплату великої покупки або, можливо, переказу балансу.

  • Плюс, заробіть до 100 доларів США у вигляді виписки за вигідні покупки в ресторанах США разом із карткою протягом перших кількох місяців членства.
  • Ви також отримаєте 5% повернення готівки на поїздках Lyft до березня 2022 року.
  • Це означає, що якщо ви купуєте щось тут і за кордоном від 100 до 30 000 фунтів стерлінгів і платите за кредитною карткою, емітент картки несе однакову відповідальність, якщо щось піде не так.
  • Ось чому нам потрібно, щоб ви працювали з браузером із 128-розрядним шифруванням безпеки, щоб продовжити роботу з вашим додатком.

Він може запропонувати навіть початкову ціну, яка включає нульові відсотки за інтервал від 12 до 1. 5 років. Нарешті, штраф APR може початися, якщо ви запізнилися з розрахунком, перевищили ваш кредитний ліміт або порушили інші умови, встановлені емітентом.

Капітальна картка Ventureone Card: найкраще без річної плати

Заробіток цього додаткового бонусу може компенсувати щорічну плату в розмірі 99 доларів США, прикріплену до картки. Однак ця річна плата відмовляється від початкового року, щоб дати вам час вирішити, чи узгоджуються картки з вашими витратами та потребами в поїздках.

Редакційна робоча сила Select працює самостійно, щоб переглядати фінансові продукти та писати статті про вміст, які, на нашу думку, будуть корисні для наших читачів. Ми можемо отримати комісію, коли ви виберете посилання на товари від наших афілійованих партнерів. Редакційний штат радника Forbes є незалежним та об’єктивним. Щоб допомогти нашій роботі зі звітності та продовжити нашу можливість безкоштовно надавати цей вміст нашим читачам, ми отримуємо оплату від компаній, що продають на веб-сторінці Advisor Forbes. По-перше, ми пропонуємо рекламодавцям платні місця розміщення для надання своїх пропозицій. Компенсація, яку ми отримуємо за ці місця розміщення, впливає на те, як і де пропозиції маркетологів з’являються на веб-сторінці.

Грошові винагороди Capital One Savorone

Програма повернення готівки пристосовується до вашої практики витрат у найвищій категорії, що відповідає кожному розрахунковому періоду, так що ви заробляєте найкращу ставку там, де витратили найбільше. Якщо звичайний споживач із залишком на кредитній карті 6028 доларів щомісяця сплачує 200 доларів, вони витратять 1911 доларів на відсотки більше, припускаючи загальні 17,7% річних. І їм знадобиться 40 через кілька місяців – набагато більше трьох років – щоб погасити цей борг. Якщо у вас є баланс, ви можете скористатися низькими процентними платежами порівняно з іншими картками, які мають високі процентні ставки. За переказ балансу витрата складає 1,50% за переказ, мінімум 50 доларів. Нові власники карток мають чотири місяці, щоб здійснити переказ балансу.

Кредитор, швидше за все, звітує про ваші виплати у великих агентствах з питань кредитної звітності, що впливає на ваш бал. Цілий рік він включає основний план страхування оренди автомобілів, тому ви можете уникнути додаткової оплати страхового покриття в орендовій компанії. Первинне означає, що якщо щось трапиться з вашим місцевим прокатним автомобілем, вам не потрібно буде спочатку пред’являти претензії за своїм особистим страховим полісом. Також є кілька вбудованих пільг AmEx, включаючи захист від втрати автомобіля та пошкодження, захист від повернення та гарячу лінію допомоги в усьому світі, поки ви в дорозі. Ця інформація не буде фінансовою порадою, завжди виконуйте свої особисті дослідження, щоб переконатися, що вона підходить для конкретних випадків, і пам’ятайте, що ми зосереджуємось на тарифах, а не на послугах. Варто зазначити, що Amex має тенденцію стягувати з роздрібних торговців більше, ніж вони платять, коли ви використовуєте Mastercard або Visa,що є однією з причин, чому деякі менші фірми не приймають його.

Рейтинг банкрутства

Для додаткової гнучкості бали можна передавати – при тій же вартості – партнерам Best Rewards, включаючи програми Hyatt та United Airlines. Якщо ви просто хочете повернути гроші, бали Ultimate Rewards можна викупити за готівку за курсом всього 1 бал за 0,01 долара. Отже, ці 10000 реквізитів можуть покрити 125 доларів на ніч у готелі-партнері або повернути крутих 100 доларів на ваш банківський рахунок. Ви можете викупити повернення готівки в порядку вдячності для використання на порталі переваг Citi або, як тільки ви досягнете 25 доларів, як кредит на підтвердження, прямий депозит або чек. Емітенти кредитних карток пропонують безліч варіантів, які допоможуть вам досягти різних цілей.

Це дасть вам 140 000 венчурних миль у тому випадку, якщо ви мали витратити 20 000 доларів США за перший рік, оскільки ви заробляєте подвійні милі на всіх покупках. Власники карток також заробляють 3% на транзитних витратах – думаю, вартість проїзду в поїзді, проїзд та паркування – і на АЗС США, плюс 1% на всі інші покупки. Власники карток можуть погасити повернення готівки як виписку з кредиту.

Сплата залишку Вашої платіжної картки

Capital One Platinum може бути найвищою незабезпеченою кредитною карткою для людей з менш досконалою кредитною карткою. Як правило, він не пропонує винагороди за витрати, тому власники карток не мають спокуси інвестувати лише задля отримання винагороди. Щоб заощадити час і зробити покупки кращими, він забезпечує оплату за безконтактні платежі. Картка не має щорічної комісії, а також не стягується комісія за транзакції за кордон, щоб мати при собі картки Capital One Platinum під час подорожі. Capital One здійснює автоматичний огляд кредитної лінії, починаючи з півроку після відкриття рахунку. Кредитні картки преміум-класу зазвичай пропонують ці фантастичні позитивні аспекти, а також страхування подорожей та захист платежів.

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ЦЕНТР Кредитна картка One QuicksilverOne Cash Rewards, наприклад, продається людям, які мають справедливий кредит. Він не потребує застави, пропонує 1,5% готівки за всі покупки та стягує щорічну плату в розмірі 39 доларів. Ця картка є чудовим варіантом для тих, хто шукає добре округлену картку без річних винагород, оскільки вона також включає винагороду за реєстрацію та рекламний квітень за переказ балансу та покупки. Потенційні максимізатори, які не бажають занадто довго чи напружено думати про категорії бонусів, можуть також оцінити автоматичні зміни заробітку. Нарешті, ми детально розглянули щорічні внески та те, на що власники карток можуть розраховувати взамін з точки зору переваг та пільг. Більшість банківських карток, які пропонують найкращі бонусні пропозиції, беруть щорічну плату, тому ми їх не враховували.

Найкраще для повернення готівки

Щоб дізнатись про ціни та витрати на організаційну картку Hilton Honors, натисніть тут. Щоб ознайомитись із тарифами та платою за послугу “Блакитні фонди”, натисніть тут. Якщо тонкий гаманець із двох-трьох карток допомагає досягти поставлених цілей, тоді це така кількість карток, яку ви повинні мати. Якщо гаманець, наповнений 20 або більше, допомагає вам максимізувати витрати та стратегії подорожей, то це теж дійсно. Вся справа у ваших конкретних потребах, потребах та процедурах витрат.

Покупки продуктів більше задовольняють завдяки карткам Blue Income Preferred® від American Express. Покупці щороку заробляють 6% готівки на початкових 6 000 доларах на продуктах. Плюс вони зароблять 6% рентабельності за потокове передавання, 3% за транзит та на АЗС США та 1% за решту. Крім того, ви отримаєте 300 доларів США, витративши 3000 доларів протягом шести місяців. Нові власники карток також можуть використовувати ознайомлювальну функцію 0% річних за покупки протягом 12 місяців. Ви знайдете річну плату в розмірі 95 доларів США, але вона відмовляється від початкового року, тому ви можете спробувати цю картку безкоштовно протягом одного року, перш ніж сплатити вартість.

Порівняння особливостей кредитної картки

Сподіваємось, вам сподобався наш набір з 10 найкращих банківських карток Америки. Очолює список 10 найкращих кредитних карток в Америці карта Chase Sapphire Preferred®. Якщо ця картка представляє для вас інтерес, вам слід переконатися, що ваша кредитна історія в порядку, оскільки для неї потрібен відмінний кредит.

Якщо ви несете фінансову відповідальність і дотримуєтесь покупок, які можна було б окупити, можливо, є деякі переваги щодо включення інших карт у ваш арсенал. Наприклад, якщо ви реактивник, у якого немає картки, яка винагороджує вас за дорогу, дорожня картка може мати для вас сенс. Крім того, ви отримаєте 2% на покупку їжі, бензину та аптеки.

Немає обертових класів для відстеження, обмежень на те, скільки ви можете заробити, або виключених категорій покупок. Ця картка не має щорічної плати; тому можливо використовувати його без будь-яких витрат, якщо ви повністю погасите залишок до строку і уникнете певної діяльності, пов’язаної з оплатою.

Майте на увазі, якщо ви відповідальний користувач кредиту, ваш бал поступово відновлюватиметься. Але є деякі інші фактори, які слід враховувати при прийнятті рішення про закриття торгового рахунку, наприклад, чи близькі ви до досягнення межі нагород. По-перше, ваш рахунок частково залежить від тривалості вашої кредитної історії.

Картка Blue Cash Everyday® від American Express: найкраще для економних сімей

Закриття попереднього розгляду тимчасово збиває ваш рахунок. Якщо ви подаєте заявку на отримання житлової позики в найближчій перспективі – або інші речі, які можуть вимагати перевірки кредиту – добре подумайте про терміни. Наявність шматочка блискучого пластику на відстані від руки часто спонукає когось витратити гроші, яких у вас немає? Можливо, ви захочете подумати, перш ніж намагатись отримати більше кредиту.